Logo aquilla

Alternatieve geneeskunde

Detox dankzij een hijamabehandeling

Behoort u tot de mensen die nog nooit van hijama (wet of dry cupping) hebben gehoord? Dan leggen wij met plezier even uit wat dat inhoudt.

Tijdens die behandeling zuigen we gifstoffen via de huid uit uw lichaam. Dat proces verbetert de doorbloeding en maakt dat uw lichaam sneller herstelt.

hijama op de rug
hijama dry cupping
hijama wet cupping

Benieuwd naar de voordelen van alternatieve geneeskunde?

Leg dan vandaag nog uw afspraak vast!

hijama drukpunten op rug
hijama wet cups
hijama cups op rug

Wet of dry cupping

Het voornaamste verschil tussen dry en wet cupping is dat we bij die laatste ontgiftingskuur oppervlakkige sneetjes in uw huid maken voordat we die vacuüm trekken.

Zo voert uw lichaam afvalstoffen nog sneller af. Daardoor wordt uw bloed zuurstofrijker en worden er sneller nieuwe, gezonde cellen aangemaakt.

Geef uw immuunsysteem een duwtje in de rug

Naast dat het gifstoffen verwijdert, geeft hijama een ontspannen gevoel en bevordert de behandeling een vlotter herstel bij coronapatiënten. Dat komt door de energieboost die uw immuunsysteem ervan krijgt. De behandeling is pijnloos, al kunt u wel enige gevoeligheid ervaren wanneer de cups vacuüm getrokken worden. Hoe sterker het vacuüm, hoe effectiever de behandeling. Vanzelfsprekend kunnen we in overleg kunnen we zeker de zuigkracht verminderen.

hijama behandeling
dry cupping op handdoek
massage tafels in welness
hijama cups

Hygiëne & veiligheid voorop

We voldoen bij Aquila Wellness & Spa aan alle voorschriften van de gezondheidsinspectie. Ook zijn we opgenomen in het BIG-register en leven we de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) en de gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD) plichtsgetrouw na.

Prijslijst alternatieve geneeskunde

  • Dry cupping € 40,00
  • Wet cupping € 50,00

Vooraf bespreken we uw klachten uitvoerig en stellen we (eventueel in overleg met uw arts) een behandelplan op. Als u meer wilt weten over onze werkwijze, kunt u altijd contact met ons opnemen.