Logo aquilla

Diepteweefselmassage

Screenshot Gallery

Icoone® Laser Med voor een mechanische bindweefselmassage

Heeft u al van icoone® Laser Med gehoord? Dat toestel met Roboderm® Technology is namelijk de nieuwste aanwinst bij Aquila Wellness & Spa. Met dat apparaat kunnen we u een mechanische bindweefselmassage geven.

De elasticiteit die uw huid doorheen de jaren verliest, wordt zo pijnloos weer aangewakkerd. Diepe rimpels en cellulitis zijn echter vanaf nu verleden tijd! Bovendien kunnen we de contouren van uw gezicht en lichaam (bv. bovenarmen) strakker aflijnen.

Ingebouwd ledlicht dat vetcellen afbreekt

Een geaccentueerde taille en zelfs kleinere oppervlakken kunnen we met de grootste precisie vormgeven door elke individuele huidlaag te activeren. Op die manier gaat er meer zuurstof naar uw huid en wordt die gestimuleerd om meer collageen aan te maken. 

Met het ingebouwde ledlicht van onze machine breken we vetcellen in uw lichaam af, zodat die makkelijk afgevoerd kunnen worden. Wie klachten ondervindt door onderstaande problemen, zal daar vlug van verlost zijn:

De massage is prima voor elk huidtype, al gebruiken we de laserfunctie enkel voor uw lichaam en niet voor uw gezicht. Dat doen we om het volume daarin juist te behouden in plaats van weg te werken. Zelfs al na één sessie van een langdurig resultaat profiteren, zonder dat u met een herstelperiode rekening hoeft te houden? Aarzel niet om meer informatie bij ons in te winnen.

Prijslijst diepteweefselmassages

  • Gezicht & hals € 92,00 per 30 min.
  • Gezicht, hals & decolleté € 104,00 per 40 min.
  • Lichaamsbehandeling (een focuszone) € 92,00 per 40 min.
  • Extra focuszone € 44,00 per 20 min.
  • icoone® Bodysuit € 37,00
  • Healthcare-behandeling (enkel telefonisch te boeken) Vanaf € 50,00
  • Extra focusprogramma € 44,00